Kia Motors Europe tunnustas 5. detsembril Amsterdamis peetud "Platinum Prestige Dealer Awards 2015" tseremoonial 30 Euroopa parimat Kia esindust ning üheks neist osutus Autospirit Tartu.

Parimad Kia esindused valiti välja väga mitmete kriteeriumite alusel. Peamiseks eelduseks oli Kia visuaalsete identiteedinõuete täitmine vastavalt esinduse tüübile ja eksklusiivsusele nii tegevuskohas kui ka kodulehel, kliendirahulolu tase, mõjupiirkonna turuosa suurus ning müügieesmärkide täitmine. 30 parimat Euroopa esindust kutsuti auhinnatseremooniale ning nende hulgast valiti välja 10, kes esindavad Kia parimaid Euroopa esindusi ülemaailmsel " The Global Dealer of the Year" auhinnagaalal 30. jaanuaril 2015 Austraalias Melbournis. Kümne parima Euroopa esinduse hulgas on ka Autospirit Tartu.

Pildil vasakult paremale: Kia Auto AS kvaliteedijuht Kati Kattai, Autospirit Tartu OÜ tegevjuht Meelis Villems, Autospirit Tartu OÜ juhatuse esimees Marko Viirand ja Kia Motors Europe tegevjuht (COO) Michael Cole.